Belangrijke informatie voor u als startende ondernemer.

Topkir kan veel van uw zorgen wegnemen
Het starterspakket van Topkir is specifiek ontwikkeld om nieuwe ondernemers en ZZP’ers op weg te helpen. Dit neemt veel zorgen bij je weg, zodat je zoveel mogelijk tijd aan je eigen werk kunt besteden. Hieronder beschrijven wij een aantal diensten waarbij we u op weg kunnen helpen.

Arbeidsongeschiktheid
Ook als ondernemer kun je arbeidsongeschikt raken. De zekerheid van een maandelijkse uitkering tot aan je AOW-leeftijd is daarom veel waard. Door zelf de hoogte van de uitkering te bepalen (bijvoorbeeld 80% van je gemiddelde inkomen) houd je de kosten onder controle.

Bedrijfsaansprakelijkheid
Bij een eenmanszaak of VOF ben je hoofdelijk aansprakelijk. Dit betekent dat kosten voor schades veroorzaakt door jezelf of jouw werknemer op jou verhaald kunnen worden. Om de mogelijke risico’s te dekken kun je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Dat neemt een hoop stress weg.

Beroepsaansprakelijkheid
Het kan natuurlijk voorkomen dat je een beoordelingsfout maakt en bijvoorbeeld een verkeerd advies aan een klant geeft. Om jezelf te beschermen tegen aansprakelijkheid die voortvloeit uit een mogelijke fout is het noodzakelijk om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Daarmee ben je gedekt tegen eventuele schadeclaims.

Rechtsbijstand
Ontevredenheid over bijvoorbeeld een door jou geleverde dienst kan leiden tot een juridisch conflict met een klant, medewerker of leverancier. Kom je er samen niet uit? Waag je dan niet zelf aan juridisch getouwtrek. Een rechtsbijstandverzekering dekt juridisch advies, advocaat- en deurwaarderskosten en de kosten van een proces. Alweer een zorg minder, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent: het leveren van kwaliteit en zorgen voor tevreden klanten.

Bedrijfsschade
Een brand of inbraak kunnen je bedrijf hard treffen. Om niet alles kwijt te raken, is het raadzaam om een goederen- en inventarisverzekering af te sluiten. Optioneel kun je daarbij ook een bedrijfsschadeverzekering nemen. Doorlopende personeelskosten en eventuele omzet die je misloopt worden dan ook vergoed.

Pensioen
Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioenopbouw. Een AOW-uitkering is meestal niet voldoende om je inkomen op hetzelfde niveau te houden als voor je pensioen. Met een goede pensioenverzekering vul je je AOW aan. Wil jij straks voldoende pensioen hebben opgebouwd om ook op je oude dag te kunnen blijven genieten? Dan is het raadzaam je nu al te laten adviseren over een passende pensioenverzekering.

Alles in een keer goed geregeld
Geinteresseerd in bovenstaande diensten? neem dan contact op met je adviseur!
Share our website